Log ind

Grænsesøgende pizza på Gorm's

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er både anderledes og ofte usædvanlige råvaresammensætninger på pizzaen hos Gorms. På nogle pizzaer lykkes det godt, mens andre virker fortænkte. Forretter og desserter er også en slingrende oplevelse.

Det er landets mest hypede pizzanavn, der for nyligt har indtaget Odense. Pizzakæden, grundlagt af tv-kokken Gorm Wisweh, er siden starten i 2008 hævet til syv...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grillo_Massimo_(2015)_001

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

Mere om emnet

Se alle
Madanmeldelse: Svanen på bedre kurs

Madanmeldelse: Svanen på bedre kurs

Madanmeldelse: Den gamle bøfkonge ligner sig selv

Madanmeldelse: Den gamle bøfkonge ligner sig selv

Sympatisk italiener i gågaden

Sympatisk italiener i gågaden

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere