Log ind

Dining Week: Ni fynske restauranter er med i år

  • Dining Week: Ni fynske restauranter er med i år
    Dining week gav i fjor travlhed på Lei:k i Odense, og restauratørerne håber, at kunderne kommer igen efter ugen, når tre retter koster mere end 200 kroner. Arkivfoto
  • Dining Week: Ni fynske restauranter er med i år
    Dining week gav i fjor travlhed på Lei:k i Odense, og restauratørerne håber, at kunderne kommer igen efter ugen, når tre retter koster mere end 200 kroner. Arkivfoto

Artiklen er mere end 30 dage gammel

En menu med tre retter koster 200 kroner midt i februar.

Annonce

Ni fynske restauranter er med i Dining Week, som åbner midt i februar.

Det drejer sig om Aiko Sushi, Lei:k, Goma, Restaurant Nordatlanten foruden Kok & Vin og Sæson, Under Lindetræet og Oluf Bagers Gaard i Odense. Uden for Odense er det kun Munkebo Kro, som er med i ordningen.

Dining Week tilbyder tre retter for 200 kroner med vand i ugen fra den 14. til 21. februar - en traditionelt stille periode for restauranterne.

Billetsalget åbner via Dining Weeks hjemmeside den 14. januar, og der plejer at være rift om billetterne.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere