Log ind

Saltings genåbner næste torsdag

  • Saltings genåbner næste torsdag
    Kok Johannes Salting glæder sig til fra på torsdag igen at skulle lave mad i Saltings Madkultur.
  • Saltings genåbner næste torsdag
    Kok Johannes Salting glæder sig til fra på torsdag igen at skulle lave mad i Saltings Madkultur.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra den 10. marts er det igen muligt at spise i Saltings Madhus på Torvet

Kerteminde: Hele det gamle personale, der var med i Saltings Madhus indtil det gik konkurs i september, står på næste torsdag, den 10. marts klar til at byde gæster velkommen i restauranten igen.

Johannes Salting, der indtil et brækket ben sidste forår satte en stopper for hans virke i køkkenet i månedsvis, var både kok og restauratør, må nu i en overgangsperiode nøjes med at være kok, medens det er ejendommens ejer Peter Henriksen, der står som restauratør - indtil Johannes og Diana Salting har oparbejdet kapital nok til at overtage restauranten.

- Vi genoptager det gamle koncept med mad af sæsonens råvarer og et menukort, der begrænser sig til lidt men godt, fortæller Johannes Salting.

- Det var et koncept, vores kunder satte pris på, og så er det et koncept, der passer til det forholdvis lille køkken.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere