Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Saltings genåbner næste torsdag

Saltings
genåbner
næste
torsdag

Annonce:

Vissenbjerg terrariet - specialzoo med krybdyr, padder, skorpioner mm.

Vissenbjerg terrariet - specialzoo med krybdyr, padder, skorpioner mm.

Kok Johannes Salting glæder sig til fra på torsdag igen at skulle lave mad i Saltings Madkultur.
Foto: Kim Rune

Artiklen er hentet i arkivet

Fra den 10. marts er det igen muligt at spise i Saltings Madhus på Torvet

Kerteminde: Hele det gamle personale, der var med i Saltings Madhus indtil det gik konkurs i september, står på næste torsdag, den 10. marts klar til at byde gæster velkommen i restauranten igen.

Johannes Salting, der indtil et brækket ben sidste forår satte en stopper for hans virke i køkkenet i månedsvis, var både kok og restauratør, må nu i en overgangsperiode nøjes med at være kok, medens det er ejendommens ejer Peter Henriksen, der står som restauratør - indtil Johannes og Diana Salting har oparbejdet kapital nok til at overtage restauranten.

- Vi genoptager det gamle koncept med mad af sæsonens råvarer og et menukort, der begrænser sig til lidt men godt, fortæller Johannes Salting.

- Det var et koncept, vores kunder satte pris på, og så er det et koncept, der passer til det forholdvis lille køkken.

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70