Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Jubilæum: Rudolph Mathis fejrer 30 års jubilæum med 30 retters menu

Jubilæum: Rudolph
Mathis fejrer 30
års jubilæum med
30 retters menu

Annonce:

Velkommen til vores verden af fantastiske smykker og ure!

Skovgaard Guldsmed & Urmager

Næsten hele jubilæumsmenuen består af fisk og skaldyr, som er Rudolf Mathis speciale. Billedet her er fra en ret på frokostmenuen.
Foto: Robert Wengler

Artiklen er hentet i arkivet

Fiskerestauranten Rudolf Mathis har 30 års jubilæum og fejrer det med en overdådig menu i hele maj.

Ristet kammusling med Stokkeby-caviar, rødtungepaupiette med krabbefyld og fragilité med hvid chokolade og lime er blot få eksempler på, hvordan fiskerestauranten Rudolf Matis fejrer dens 30 års jubilæum.

Med en menu på intet mindre end 30 retter byder restauranten på jubilæumsfest i hele maj, hvor gæster kan spise sig mætte i en alsidig blanding af restaurantens retter.

Menuen er fastlagt og byder på syv serveringer, hvoraf de fem er forskellige skaldyrs- og fiskeretter, mens den sjette er ost, og den syvende er fem forskellige desserter.

Hele herligheden koster 1995 kroner med vinmenu og 1195 uden. Arrangementet starter hver dag klokken 18.30.

Gamle fiskere lever videre i restauranten

Restauranten åbnede i 1985 på fundamentet af et gammelt fiskehus, som tilhørte ejerens oldeforældre. De hed Niels Mathis og Hans Rudolf Pedersen og var begge knyttet til Kertemindes fiskeri.

I dag ligger restauranten, hvor Kertemindebanen i sin tid lå, men fiskerne lever videre i navnet og på menukortet, som udelukkende næsten udelukkende består af varer fra havet.

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70