Log ind

Festival og franchise

  • Festival og franchise
    Der er ingen, der kan være i tvivl om, at der er maerikansk på menuen, når Smoking Hot Vikings BBQ´s flotte vogn ruller frem. Foto: Yilmaz Polat

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Initiativtagerne bag Smoking Hot Viking BBQ håber, at burgerne bliver så populære, at de kan lave et franchise-projekt ud af det

Nordøstfyn: Den rullende burgerbar skal ikke være den eneste rullende amerikaner-diner i Danmark, hvis det står til initiativtagerne Knud Skov Ahrnkiel, Jan O. Pedersen...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere