Log ind

Festival og franchise

  • Festival og franchise
    Der er ingen, der kan være i tvivl om, at der er maerikansk på menuen, når Smoking Hot Vikings BBQ´s flotte vogn ruller frem. Foto: Yilmaz Polat

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Initiativtagerne bag Smoking Hot Viking BBQ håber, at burgerne bliver så populære, at de kan lave et franchise-projekt ud af det

Nordøstfyn: Den rullende burgerbar skal ikke være den eneste rullende amerikaner-diner i Danmark, hvis det står til initiativtagerne Knud Skov Ahrnkiel, Jan O. Pedersen...

Log ind og læs resten af artiklen

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

For at læse denne artikel kræver det at du har et abonnement hos Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis.

Hvis du har et abonnement, så klik på "Log ind" knappen.

Hvis du ikke har et abonnement, kan du prøve vores nye digitale abonnement for kun 49 kr. pr måned.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere