Log ind

Det blev for meget for Johannes

  • Det blev for meget for Johannes
    Den tunge jernlåge knuste Johannes Saltings ene ben, og den knuste restaurantens økonomi. Arkivfoto: Kim Rune

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Humøret var højt og gå-på-modet stort, da Diana Palsdottir og kok Johannes Salting i 2012 åbnede Saltings Madkultur på Torvet. Johannes Salting imponerede anmelderne med...

Log ind og læs resten af artiklen

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

For at læse denne artikel kræver det at du har et abonnement hos Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis.

Hvis du har et abonnement, så klik på "Log ind" knappen.

Hvis du ikke har et abonnement, kan du prøve vores nye digitale abonnement for kun 49 kr. pr måned.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere