Log ind

Pasfall tilfreds med at blive nævnt i Michelin

  • Pasfall tilfreds med at blive nævnt i Michelin
    Thomas Pasfall glæder sig over, at hans restaurant i Odense er omtalt i Michelin-guiden. Foto: Tim K. Jensen
  • Pasfall tilfreds med at blive nævnt i Michelin
    Thomas Pasfall glæder sig over, at hans restaurant i Odense er omtalt i Michelin-guiden. Foto: Tim K. Jensen

Artiklen er mere end 30 dage gammel

For første gang er to fynske restauranter blevet optaget i den berømte spiseguide fra Michelin

Inspektørerne fra Michelinguiden har i 2016-udgaven bevæget sig ud af hovedstadsområdet og ud på landet.

De har også været på Fyn, hvor de har besøgt Falsled Kro og Pasfall i Odense.

Det blev ikke til nogen stjerner i denne omgang, men restauranterne har fået henholdsvis tre og to såkaldte gafler, som er udtryk for en meget god standard.

"Gode sæson-råvarer bliver brugt til at kreere robuste smagfulde retter, som er klassiske, men moderne, lyder vurderingen af Pasfall.

Ovenud tilfreds

Og indehaver Thomas Pasfall er ovenud tilfreds med endelig at komme med i guiden.

- Det er fantastisk. Jeg er helt oppe at køre over det. Det har været mit mål fra starten. Så det er dejligt, siger han til avisen.

- Og så er det oven i købet også min torsk, der er på guidens forside. Det er sgu da fedt.

Glæden for omtalen fylder mere end skuffelsen over, at det ikke blev til en stjerne. Inderst inde vidste Thomas Pasfall godt, at tiden nok ikke var inde til at få en stjerne

- Men det er klart, at det skal være en ambition at få den, siger han og fortsætter:

- Vi skal bare blive ved med at gøre det, vi gør og måske gøre os lidt mere umage. Blive endnu skarpere på det mad, vi laver og på vores service. Måske skal vi også kigge på komforten og akustikken i restauranten, og så kan vi begynde at drømme om at få en stjerne.

Godt for Fyn

Thomas Pasfall er sikker på at, det bliver godt for Fyn, at Michelin endelig har fået øjnene op for, at der også er gode restauranter uden for hovedstadsområdet og Aarhus.

- Alle har haft travlt med at sige, at de (Michelin, red.) ikke har været her, men det har de, og så kommer de også igen, fordi de skal følge op på, om vi holder niveauet. Der er altså gode fremtidsperspektiver i det for hele Fyn. Nu er der fokus på Fyn, og så må det være op til os at levere varen, siger Thomas Pasfall.

Thomas Pasfall tror dog ikke på, at omtalen i Michelin-guiden kommer til at betyde mange flere kunder.

- Nu har det været meget hype omkring det de seneste dage, og folk har snakket meget om det, men det går over igen, siger han.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers aktualitetsredaktion med ansvar for kulturstoffet. Derudover er jeg madanmelder på tillægget 'Kultur set fra Fyn', hvor jeg også leverer bog- og cd-anmeldelser. Jeg er menig medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
- Falsled var ikke en stjerne værd

- Falsled var ikke en stjerne værd

Ingen stjerner, men: Michelin-ros til to fynske restauranter

Ingen stjerner, men: Michelin-ros til to fynske restauranter

Ingen Michelin-stjerne: - Det skal nok komme

Ingen Michelin-stjerne: - Det skal nok komme

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere