Log ind

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

  • Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere
    1 / 3
    Foto: MakeSense
  • Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere
    2 / 3
    Foto: MakeSense
  • Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere
    3 / 3
    Foto: MakeSense

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tjek lige chefkok Thomas Pasfalls version af den danske klassiker. Den vil med garanti ikke skuffe dig.

Du har formentlig prøvet lidt af hvert, når det kommer til kvaliteten i tarteletter med høns i asparges. Med både smør og fløde er der ikke sparet på noget i Thomas Pasfalls version af en af de danske favoritretter.

Derudover er den tilberedning, du kan se i videoen, ret hurtig at lave. En toplækker tartelet lavet på kort tid - hvad var det lige, man ikke skulle kunne lide ved dette?

  • Grillo_Massimo_(2015)_001

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere