Log ind

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den kendte kok Thomas Pasfall viser denne gang i tv-magasinet "nem mad med Pasfall", hvordan du kan lave en lækker ret med entrecote og sauce, uden at kalorierne stikker helt af:

Selvom udgangspunktet for denne ret er fedtfattig januar efter en - for mange - kalorietung december, er det en ret, der kan laves året rundt.

Se hvordan du kan lave entrecote med tilbehør og sauce, uden at du skal være bange for ekstra kilo på sidebenene, når maden er indtaget.

  • Grillo_Massimo_(2015)_001

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

1
Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere