Log ind

Nem mad med Pasfall: Anderledes and

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vil du gerne prøve noget andet juleaften, eller måske blot supplere den traditionelle and med et lidt mere moderne bud, så giver kok og restauratør Thomas Pasfall her et bud på en anderledes and, som er nem og hurtig at lave:

For nogle mennesker er den traditionelle juleand tæt på hellig. Den rører man ikke ved!

Måske er du en af dem, der godt kunne tænke sig at prøve noget nyt på andefronten, eller måske ikke gider at have en kæmpeand i ovnen i otte timer.

Kok Thomas Pasfall giver i videoen øverst i artiklen et bud på en nem måde at ??tilberede alternativ and. ?????En ret, der for øvrigt sagtens kan laves efter højtiden.

  • Grillo_Massimo_(2015)_001

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere