Log ind

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Kokken Thomas Pasfall viser her, hvordan du kan holde traditionen med torsk nytåraften med en lidt mere moderne version:

Kok og restauratør Thomas Pasfall viser her en ret med torsk, som han selv anbefaler serveret som forret.

Lav den enten nytårsaften eller for den sags skyld resten af året.

  • Grillo_Massimo_(2015)_001

    Af:

    Jeg er (web)tv-ansvarlig på Jysk Fynske Medier i Odense. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lære at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Anderledes and

Nem mad med Pasfall: Anderledes and

Nem mad med Pasfall: Boller i karry med Pasfallsk twist

Nem mad med Pasfall: Boller i karry med Pasfallsk twist

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere