Log ind

Med Steensgaard på Heartland: Gris i øl og rigeligt smør

  • Med Steensgaard på Heartland: Gris i øl og rigeligt smør
    Alle gav et nap med, da der skulle langes pølser og gris over disken på Heartland Festival. Her er Henning Wiesinger sammen med sin niece, Ricarda Jendritza. Lørdagens salg løb op i næsten 150,000 kroner, oplyser kommunikations og marketingsansvarlig Camilla Noble i en sms. Foto: Louise Koustrup.

For andet år har Steensgaard en madbod på Heartland Festival. Hele gårdens personale hjælper til og i år har den sågar fået frivillig hjælp udefra.

En klat smør og lidt mere fond kommes ned i foliebakken til det trevlede svinekød. Der røres rundt i kødet og en sød maltduft stiger til vejrs.

- Det ser sgu godt...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitetsredaktion med ansvar for kulturstoffet. Derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er menigt medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
Køkkenchefen tog turen fra Sydafrika til Sydfyn

Køkkenchefen tog turen fra Sydafrika til Sydfyn

Heartland-workshop: Skinke er ikke bare skinke

Heartland-workshop: Skinke er ikke bare skinke

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere