Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Økologisk skolemad i Ryslinge belønnes

Økologisk
skolemad
i Ryslinge
belønnes

Annonce:

Adventure Holidays New Zealand 2017 – rundrejse med dansk rejseleder

Adventure Holidays New Zealand 2017 – rundrejse med dansk rejseleder

Miljørigtig madlavning på Ryslinge Høj- og Efterskole er blevet tildelt bronze-versionen af Det Økologiske Spisemærke.
Foto: Katrine Becher Damkjær

Artiklen er hentet i arkivet

Ryslinge: Køkkenpersonalet på Ryslinge Høj- og Efterskole har det sidste halve år sat økologi og bæredygtighed i højsædet, og den indsats belønnes mandag den 7. marts på fødevaremessen FOODEXPO 2016 i Herning.

Her modtager køkkenpersonalet bronzeudgaven af Det Økologiske Spisemærke, - et statskontrolleret bevis på, at et spisested tænker økologisk - og belønnes dermed for sine 30-60% økologiske indkøb.

Ifølge køkkenchef Dorthe Pedersen har den grønne tankegang særligt haft indflydelse på indkøb af mælkeprodukter, mel og grøntsager, og hun betegner prisen som et stort skulderklap til hele køkkenet.

- Det her er en pris, vi gerne vil beholde de næste mange år, og ambitionen er, at det skal resultere i mere. Så ja, vi går efter guldet, siger Dorthe Pedersen.

Sølvversionen af det Økologiske Spisemærke indikerer 60-90% økologi, mens guldmærket gives til 90-100% økologiske spisesteder. ralun.

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70