Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Rives ned og bygges nyt: Ny varehal var for lille

Rives ned og
bygges nyt:
Ny varehal var
for lille

Annonce:

OPLEV SKAGEN

Nyd et par sommerdage i feriehus på Skagen Strand

Nyborg Strand Hotel bygger 800 nye kvadratmeter i år, og der er flere projekter på vej. Foto: har flere byggerier på vej.
Foto: Trondur Dalsgard

Artiklen er hentet i arkivet

Nyborg Strand river vareindlevering ned og tager afskrivningen med det samme - hallen, der var fra 2009 er fjernet for at gøre plads til et nybyggeri i fire etager, og der er flere investeringer på vej

Hotel og konferencecentret Nyborg Strand har sagt farvel til en 120 kvadratmeter stor hal, der har fungeret som vareindlevering. Hallen blev opført for seks år siden, og dengang løb investeringen op i cirka tre millioner kroner. Men byggeriet har allerede vist sig at være for småt, og samtidig passede det ikke ind i de udviklingsplaner, som konferencecentret har lagt for den nærmeste årrække.

- Hallen var for lille, og samtidig har vi planlagt at bygge nyt køkken i 2018. Under det nuværende køkken er der både omklædningsrum og kantine, og derfor er det nødvendigt at flytte de faciliteter væk fra området, siger Poul Jacobsen, der er direktør på Nyborg Strand.

Han betegner selv nedrivningen, som den eneste sten på vejen i regnskabet for 2015, som netop er afleveret.

Nyborg Strand kom ud af 2015 med et resultat før skat på 8,1 millioner kroner mod 10,5 millioner året før. Og borset fra et mindre fald i konferencecentrets bruttofortjeneste er det nedskrivningen af hallen, der står for den største del at faldet.

Flere økologiske råvarer

Bruttofortjenesten faldt fra 82,4 millioner kroner i 2014 til 81,6 millioner kroner sidste år. Ifølge direktøren skyldes det især øgede omkostninger på vareforbruget, da køkkenet i langt større udstrækning end tidligere er begyndt at bruge økologiske råvarer.

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70