Log ind

Luksus-humle: Nu kan du drikke fynsk øl med smag af Falsled Kro

  • Luksus-humle: Nu kan du drikke fynsk øl med smag af Falsled Kro
    1 / 4
    Køkkenchef Per Hallundbæk, Falsled Kro, og brygmester Anders Coisbo, The Man Behind, har lavet en ny øl sammen. Foto: The Man Behind
  • Luksus-humle: Nu kan du drikke fynsk øl med smag af Falsled Kro
    2 / 4
    Køkkenchef Per Hallundbæk, Falsled Kro, og brygmester Anders Coisbo, The Man Behind, har lavet en ny øl sammen. Foto: The Man Behind
  • Luksus-humle: Nu kan du drikke fynsk øl med smag af Falsled Kro
    3 / 4
    Køkkenchef Per Hallundbæk, Falsled Kro, og brygmester Anders Coisbo, The Man Behind, har lavet en ny øl sammen. Foto: The Man Behind
  • Luksus-humle: Nu kan du drikke fynsk øl med smag af Falsled Kro
    4 / 4
    Køkkenchef Per Hallundbæk, Falsled Kro, og brygmester Anders Coisbo, The Man Behind, har lavet en ny øl sammen. Foto: The Man Behind

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvis du har hang til både højere gastronomi og til øl-typen Pale Ale, kan du kombinere dine interesser og samtidig nyde et fynsk naturprodukt.

Den kendte brygmester Anders Coisbo er gået sammen med køkkenchefen på Falsled Kro, Per Hallundbæk, og det er der kommet en ny øl ud af, der bliver en del af ølmandens nye firma, The Man Behind.

I juli lancerede bryggeren en øl sammen med en anden kendt kok, Thomas Hermann.

Den nye økologiske øl bliver beskrevet som "en frisk og læskende Pale Ale, der balancerer humlens bitterhed med den friske, elegante smag fra hyldeblomst og ingefær. Men også en Pale Ale med lidt kant."

- Vi ville gerne udnytte de evner, som en kok og en brygger hver for sig har i forhold til smagsoplevelser. Lade de to verdener mødes og på den måde forene øl og mad, siger Anders Coisbo ifølge en pressemeddelelse.

Han har for nogle år siden samarbejdet med Per Hallundbæk og kombinationen af øl og mad, og de to har også tidligere lavet en Pale Ale sammen - den var også med hyldeblomst.

- Hyldeblomst kan noget specielt i sådan en sommerøl, så det ville jeg gerne arbejde med igen, og så synes jeg, at ingefær spiller virkelig godt sammen med hyldeblomsten. Derfor gik vi den vej, siger direktør og køkkenchef på Falsled Kro, Per Hallundbæk ifølge pressemeddelelsen.

Den kendte kok og køkkenchef mener, at øllen er perfekt til både stegt kylling, stegt flæsk og thairetter.

Anders Coisbo har haft et bevæget år, hvor han i forbindelse med en konkurs og en strid med en forretningspartner har mistet retten til at bruge sit eget navn til sine øl. Han har netop etableret det nye firma The Man Behind med indskud af kapital fra forretningsmanden Bjørn Smidt, Morud.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere