Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:

Le Madeleine
au Truffe

Artiklen er hentet i arkivet

Le Madeleine au Truffe er verdens dyreste chokolade ifølge det amerikanske Forbes Magazine. Chokoladen laves kun på bestilling, og indtil videre er der lavet 74.

Sangerinden Madonna har fået en af chokoladerne af en russisk bekendt.

Chokoladen består blandt andet af svampen trøffel, som vokser under jorden. Derudover er der mørk chokolade fra Ecuador, trøffelolie og kakaopulver i opskriften.

Et styk Le Madeleine au Truffe koster 250 dollar - omkring 1300 danske kroner.

Mere om emnet

Se alle
Fynboen bag verdens dyreste chokolade

Fynboen bag verdens dyreste chokolade

En svamp i chokolade

Fritz Knipschildt år for år

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70