Log ind

Kloden rundt: Sådan laver man tre ton guacamole

  • Kloden rundt: Sådan laver man tre ton guacamole
    Kokkeelever blander mosede avocadoer i gryden, så den kan ende i Guinness Rekordbog som verdens største portion guacamole. Foto: Fernando Carranza/Reuters/Scanpix
  • Kloden rundt: Sådan laver man tre ton guacamole
    Kokkeelever blander mosede avocadoer i gryden, så den kan ende i Guinness Rekordbog som verdens største portion guacamole. Foto: Fernando Carranza/Reuters/Scanpix
Kloden rundt

Mexico: Avocado-bønder i delstaten Jalisco i Mexico har fundet opskriften på, hvordan man laver et rekordstort parti guacamole. Opskriften kommer her. Man skal bruge 25.000 avocadoer og 1000 mennesker til at mase dem, skriver Reuters. Når de mange avocadoer er mast, og der er tilsat noget havsalt og krydderi, har man slået verdensrekorden for verdens største portion guacamole. Den vejer tre ton. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere