Log ind

Flemløse Gl. Kro går gourmetvejen

  • Flemløse Gl. Kro går gourmetvejen
  • Flemløse Gl. Kro går gourmetvejen
  • Flemløse Gl. Kro går gourmetvejen
  • Flemløse Gl. Kro går gourmetvejen
  • Flemløse Gl. Kro går gourmetvejen
  • Flemløse Gl. Kro går gourmetvejen

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fem retter til 150 kroner. Vin fra 50 kroner flasken

Annonce

Flemløse: Det lyder som et eventyr: En fem retters gourmetmenu til 150 kroner og vin fra 50 kroner flasken.

Men det er den skinbarlige virkelighed.

For at sætte fokus på Flemløs, for at sætte liv i kludene i landsbyen og for at støtte op om mødestedet "Flemløse Gl. Kro" har Flemløse Gl. Kro og Landsbylauget i samarbejde med Kjær's Køkken og Kila Vin startet en kokkeskole.

Kristian Kjær har sat sig for at lære en gruppe mænd - 10-11 stykker - at lave gourmetmad. Fem mandag aftener slår mændene sig løs i krokøkkenet.

Fredag den 8. april skal mændene vise, hvad de dur til.

De skal - med Kristian Kjær på sidelinjen - kreere en fem retters menu, som serveres fra klokken 18.30.

Tilmelding senest den 1. april til Jette Jørgensen, tlf. 40 46 95 72, mail: flemlose.el@gmail.com og Kirsten Bonde tlf. 20 64 41 14, mail: kirbonde@gmail.com.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere