Log ind

Mad er blevet identitet

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nye madtendenser myldrer frem, og vi spiser ikke længere kun for at stille sulten. Mad er blevet en stor del af vores identitet. Det forvirrer nogle, men skaber også nysgerrighed. Det gælder om at finde sin egen vej i sundhedsunglen

Madtendenser: En eksplosion af trends

Vi diskuterer madvaner, kure og diæter som aldrig før. Om vi skal spise kulhydrater eller ej, om mælk i virkeligheden...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Måltidet skal være mere end overlevelse

Måltidet skal være mere end overlevelse

Høringer skaber opblomstring

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere