Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Pizza på Kongebrogården

Pizza på
Kongebrogården

Annonce:

”Adventure Holidays Mallorca 2015 – rundrejse med dansk rejseleder”.

”Adventure Holidays Mallorca 2015 – rundrejse med dansk rejseleder”.

Hotel Kongebrogaarden i Middelfart er i fuld gang med at færdiggøre en glastilbygning, hvor man fremover kan nyde stenovnsbagte pizzaer med direkte udsigt til Lillebælt. Restaurantkonceptet, som går under betegnelsen Nemmad.nu, indvies den 19. februar.
Foto: Peter Leth-Larsen

Artiklen er hentet i arkivet

Kongebrogården slår 19. februar ­dørene op til et ­glashus med pizzaer og flammegrillede ­kyllinger på menuen.
Middelfart: Lokale håndværkere har de seneste måneder knoklet i kulden foran Kongebrogården.

19. februar er det nemlig planen, at en glastilbygning med panoramaudsigt til vandet, skal stå klar. Til åbning af et pizzeria.

- Vi vil gerne ramme alle i Middelfart Kommune og måske også Fredericia. Både med at nyde en pizza eller en kylling med udsigt til vandet - eller tage den med hjem, fortæller Kongebrogårdens ejer, Jens Christian Poulsen.

I markedsføringen af restauranten er han ikke bange for at bruge store ord. Kongebrogården lover "...den bedste pizza nord for Napoli og syd for Læsø".

- Vi har gennem tre år kørt med et koncept på Læsø, hvor vi har haft en brændefyret stenovn og en flammegrill til kyllinger. Og vi syntes, at det kunne være spændende at flytte konceptet til Middelfart, fortæller Jens Christian Poulsen.
I markedsføringen af restauranten er han ikke bange for at bruge store ord. Kongebrogården lover "...den bedste pizza nord for Napoli og syd for Læsø".

En helårsrestaurant

Processen startede med en tur på kommunen for at få en principiel godkendelse til at opføre et glashus, som nu skal huse restauranten med plads til cirka 100 gæster. Håndværkerne nåede lige at støbe fundamentet, inden vinteren begyndte at vise tænder.

Modsat Læsø, hvor restauranten kun er åben i sommermånederne, er det ifølge Jens Christian Poulsen meningen, at Nemmad.nu, som stedet hedder, skal være en helårsforretning.

Til at begynde med skal det eksisterende personale på Kongebrogården passe butikken.

- Selvom vores a la carte går godt, så er konferencemarkedet afventende. Så vi tror, at vi har personalet, som vi kan bøje af til det nye koncept, men vi håber, at vi kan udvide, når der kommer blade på træerne, siger Jens Christian Poulsen og fortæller, at andre femstjernede hoteller i udlandet med succes har lavet noget lignende.

Udover pizza og kylling vil der være en række italienske specialiteter på menukortet, ligesom man kan vælge at tage maden med hjem. Læs hele Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis på mitfyn.dk Prøv Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis GRATIS i 21 dage
kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70
Nyhedsbrev