Log ind

Holm: Madorakel på hverdagsmission

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Kokkens køkken: Claus Holm, Svendborg

Snøfler. De billige, industrifremstillede kager med romsmag og mørkt kakaoovertræk var det, Claus Holm trak frem fra gemmerne, da han under en debat skulle fremvise sine...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Dejlige fugle a la Claus Holm

Dejlige fugle a la Claus Holm

Holms bedste burger

Holms bedste burger

Min bedste madoplevelse

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere