Log ind

Brillante bælge

  • Brillante bælge
    Voksbønner er gule og vidunderlige. De er dekorative og nemme at dyrke, og høsten strækker sig fra sommer til efterår. Den gule voksbønne er usædvanlig skøn kogt med koldt smør til. Foto: Birgitte Hasholt

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Køkkenhaven. Juni byder på saftig og kraftfuld energi i haven, og det er tid til at så bønner

Om vinteren sidder spurven stum bag kvist. Jeg kan simpelthen se, at den er en frossenpind. Til gengæld lyser alt op om foråret, og når målstregen til sommer krydses, er...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Bønnesalat

Bønnesalat

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere